Estem enllestint un espai per fer-te més fàcil el teu treball.

   
     ...
Tap To Call

Allotja’t en un servidor verd

Si t’allotges a safor.org, ho faràs a un servidor verd. L’empresa amb què treballem ha actualitzat el servidors amb l’última tecnologia en maquinari i programari. I, encara més important, han traslladat el Centre de Dades a unes instal·lacions que funcionen al 130% amb energia eòlica. Açò implica que, no només estem neutralitzant l’impacte en el medi ambient, sinó que a més a més estem contribuïnt a revertir-lo. Tant l’energia necessària per a fer funcionar els nostres servidors, com l’energia necessària per a refredar-los provenen en un 130% d’aquesta forma d’energia renovable.

verds

Tot açò representa un benefici mediambiental equivalent a:

  • Llevar 444 cotxes de la carretera durant un any, o
  • Mantindre 321 llars amb energia neta durant un any, o
  • L’estalvi de 5.654 barrils de petroli, o
  • La protecció de 551 hectàrees de bosc durant un any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *